The JAVA Shop

Ontdek onze shop voor een nieuwe koffie-ervaring

Op zoek naar lekkere JAVA Koffie? Dan ben je altijd welkom in onze JAVA Shop! Onze winkelmedewerkers ontvangen je met open armen en begeleiden je in de zoektocht naar de koffie die perfect bij jou past.

 
 

Wegwijs in de wereld van koffie


Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van koffie kunnen onze winkelmedewerkers jou perfect wegwijs maken in de zoektocht naar jouw perfecte koffie.


Terwijl je geniet van een heerlijk kopje JAVA Koffie ontdek je ons uitgebreid assortiment. Ben je eerder op zoek naar een zachte koffie, of liever een sterkere smaak? Verkies je gemalen koffie, bonen of capsules? Tijdens een bezoek aan onze JAVA Shop kan je rustig de juiste keuze maken.


Naast koffie hebben we ook een heel assortiment ambachtelijke streekproducten en andere lekkere specialiteiten, koffietoestellen en geschenkmanden op maat.

 

Wegwijs in de wereld van koffie
Drop image here
JAVA Koffie - Voor professionals in Horeca of op uw evenement
Drop image here

Voor professionals in Horeca

 

Ook voor de horecaprofessional hebben we alles voor de perfecte kop koffie. In ons uitgebreid productgamma vind je onder andere afzonderlijk voorverpakte koekjes, suikersticks, melkcups, opschuimmelk, ...


Wenst u uitgebreid advies over een toestel en de koffie die past bij uw noden? Maak een afspraak met de Coffee Advisor van uw regio.

 

Lekkere koffie op uw evenement

Toestel en porselein huren?

Het is mogelijk om voor je evenementen de  koffiemobiel te huren. Ook het verhuur van allerlei koffietoestellen en toebehoren zit in ons aanbod. Voor prijzen en informatie, contacteer ons op info@tjcc.be of kom eens langs in onze JAVA Shop te Rotselaar. 

Contactgegevens JAVA Shop

The Java Coffee Company


Wingepark 20
3110 Rotselaar

Bereken uw route hier naartoe

Telefoon: +32 16 300 400
E-mailadresinfo@tjcc.be

Openingsuren:

Maandag - vrijdag: 9:30 - 12:15 en 12:45 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 13:00