Erkend JURA verdeler

Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Lees meer >

Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit de beste koffiebars kende.

Voor de afronding van het genot kunnen de volautomaten met moderne accessoires geheel aan de eigen koffiegewoonten worden aangepast.

JURA zorgt dat het onderhoud van koffievolautomaten net zo eenvoudig is als de bereiding van de koffiespecialiteiten.

Advies op maat 

 

Wij begeleiden u bij de keuze van het juiste toestel in functie van uw noden. We bekijken samen de gevraagde capaciteit (aantal kopjes koffie per dag) en het gewenste type koffiebereidingen. Van Lungo, Cappuccino, Latte tot Flat white:  alles is mogelijk.

De perfecte kop koffie? Hou rekening met twee belangrijke factoren:

  1. een kwaliteitstoestel afgesteld volgens uw smaak,
  2. een premium koffie in bonen.

Gelukkig allebei te vinden in de JAVA Shop
 

Demonstratie

In de JAVA Shop kan u terecht voor een demonstratie van een uitgebreid assortiment JURA koffietoestellen. Voor thuis of voor professioneel gebruik, geniet altijd van een perfecte kop koffie met een JURA volautomatisch koffietoestel. 

Afgesteld op maat 

Onze shopmedewerkers stellen uw toestel volledig af op uw maat bij aankoop. Geen handleiding meer uitpluizen bij thuiskomst!

 

Zwitserse kernwaarden


Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn.

Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.


Eenvoudige bediening

Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

Video URL:
Currently supported: