Verfijn je zoekopdracht

Bonen koffie (16 producten)

Koffiebonen, voor 12u besteld = vandaag verzonden

Op zoek naar koffiebonen? Ontdek ons aanbod aan koffiebonen en ervaar de ultieme smaak van verse koffie. We streven dagdagelijks en al jarenlang naar het perfecte kopje koffie, en dat proef je. Van het oogsten tot branden en verpakken, elke stap van het proces is cruciaal. 

 

Fris en fruitig of toch liever pittig en intens? Ontdek welke koffieboon bij jou past.

De smaak van je koffie hangt voor een groot stuk af van de koffiebonen en het brandproces. Bitter, acide , pittig, zacht of zoet, elke boon heeft zijn eigen specifieke smaak. Verkies je een frisse en fruitige smaak? Probeer dan de koffiebonen Maragogype Mexico. Hou je toch eerder van een intens en pittig kopje koffie? Dan zijn de koffiebonen Fortissimo zeker iets voor jou. Voor wie graag van koffie geniet, kopje na kopje, maar dit zonder het effect van de cafeïne, hebben we ook verschillende deca koffiebonen in assortiment. 

 

De afkomst van onze koffiebonen 

Met plantages in Mexico, Peru , Guatemala, Papua New Guinea, Nicaragua... oogsten we onze bessen op plaatsen waar de condities het meest ideaal zijn. We werken bovendien ook samen met Fairtrade koffieboeren voor heel wat van onze koffiebonen, zo garanderen we een eerlijke prijs voor hun oogst en dragen we bij aan betere leef- en werkomstandigheden voor de koffieboer en zijn gezin. 

 

Koop je koffiebonen in allerlei soorten smaken op de webshop 

Bio of Fairtrade, mild of net heel krachtig, wij hebben voor elke koffieliefhebber wat wils. Ga op ontdekking op onze webshop en ontdek welke koffiebonen het best bij jou passen. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan eenvoudig online. Voor 12u besteld = vandaag verstuurd, dus voor je het goed en wel beseft start je de dag met een heerlijk en uniek kopje koffie.