Geen festival zonder JAVA Koffie

Caffeine boost at Graspop! Foto: Tuur Penninckx

9 juli 2019 | Blog, Updates | Foto: Tuur Penninckx

Van de loeiharde gitaren op Groezrock tot de laatste beats van Pukkelpop. Deze zomer is het ene festival is nog maar net voorbij en we zijn al onderweg naar het volgende. En de hittegolf? Zelfs die houdt onze coffee crew niet tegen!

 

Coffee by JAVA
 
Het festivalseizoen start vroeg: al op 26 april start het tweedaagse Groezrock in Meerhout, één van de grootste punkrock festivals in de Benelux. 
 
Het gras is nog groen in Werchter als we aankomen voor Werchter Boutique, een paar kilometer van onze koffiebranderij. Op 8 juni serveren we meer dan 16.000 koffies (!) aan liefhebbers van o.a. Fleetwood Mac en Snow Patrol. 
 
Twee weken later headbangen we drie dagen op Graspop in Dessel, met headliners als Kiss en Slayer. Zowel de voltallige crew, artiesten als bezoekers voorzien we van een lekkere kopje koffie, op de weide en camping Boneyard. Onze coffee crew is opgewarmd, we schakelen een versnelling hoger! Terug naar de weide van Werchter.
 

Beat the heat

We brengen onze koffietoestellen terug van Dessel naar Werchter en de hittegolf laat zich al voelen. Onze Baristi zijn voorbereid met liters verse Cold Brew Coffee! Tijdens Rock Werchter vind je hen in onze festivalcontainer aan de North West Walls. 

Ondanks temperaturen die oplopen tot 33°C serveren we dagelijks zo'n 12.000 koffies op de weide. Ook de voltallige crew en artiesten voorzien we van lekkere koffie, Latte Macchiato of verkoelende Iced Latte. Welke hittegolf? 


We gaan nog niet naar huis, bijlange niet... 

Begin juli trekken we over de taalgrens voor het vijfdaagse Dour Festival, nabij Bergen. En omdat we graag goochelen, maken we tegelijkertijd voor Bon Jovi een koffietje op TW Classic! 

Ook op de Grote Markt van Tienen wordt de crew van Suikerrock aangesterkt door onze koffiebonen.   

Afsluiten doen we midden augustus op Pukkelpop bij Hasselt. Kom je ook langs? Bezoek onze gloednieuwe koffiebar naast de Beer Shack en de Club, richting Boiler room en Dance hall, dé place to be voor coffeelovers.  
 
See you there!
Foto: @mevrouwtje_koffie_en_thee
Foto: @machteldbosmans