Een totaalconcept dat zich weet te onderscheiden door een uitstekend aanbod en persoonlijke aanpak.

Met nieuwe methoden zoals slow drip brengen we de meest subtiele aroma’s in elk kopje. Naast origine Espresso, Cappuccino en gearomatiseerde Macchiato is ook oma’s filterkoffie terug. Voor elke coffeelover een kopje op maat.

The JAVA Coffee House biedt een duidelijke meerwaarde met een kwalitatief en uniek aanbod van diverse koffies en kleine maaltijden. Dagvers geleverd door een lokale bakker of ter plaatse bereid. De inrichting is actueel met een knipoog naar vroeger. Schuif aan de community table en vergader in een ontspannen sfeer. Zet je in een vintage sofa voor een coffee of the day of spring binnen voor een snelle take-away lunch.

Imec

Heverlee, Leuven (In-House)

Imec is één van de grootste onafhankelijke onderzoekscentra in nanotechnologie en –elektronica. Op het hoofdkantoor in Leuven werken meer dan 2350 medewerkers van meer dan 70 verschillende nationaliteiten samen aan onderzoek, dat voornamelijk gericht is op chips en systemen van de toekomst.

Dit zijn voornamelijk wetenschappers, maar ook ingenieurs en operatoren en medewerkers in ondersteunende functies. Imec huisvest sinds 2013 de eerste In-House JAVA-koffiebar, enkel toegankelijk voor Imec-medewerkers.

Brussels Airport

Zaventem, Arrivals

In de aankomsthal van Brussels Airport vind je onze vernieuwde koffiebar. Reizigers kunnen er terecht voor koffies uit alle hoeken van de wereld. Partner Autogrill staat in voor het dagelijks beheer van deze uitbating.

Mario Orinx, Chief Operating Officer Autogrill North-West Europe: “Wij zijn zeer blij met de opening van het nieuwe JAVA Coffee House. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met JAVA op deze manier nog beter gaan kunnen beantwoorden aan de wensen van zowel de reizigers als de familie en vrienden die hen in stijl, en in alle rust, willen opwachten bij hun aankomst in België."

AZ Jan Palfijn

Gent, Watersportlaan 5

In de inkomhal van het Gentse Jan Palfijn ziekenhuis opende in augustus 2015 The JAVA Coffee House. Dit past volledig in de filosofie van het vernieuwde ziekenhuis en bieden zowel patiënt, bezoeker als personeel een meerwaarde tijdens hun verblijf.

Het ziekenhuis kiest op die manier bewust voor een ziekenhuiscafetaria met warmte, gezelligheid en stijl. Met de jarenlange ervaring van Compass Group, cateringpartner van het ziekenhuis, kunnen zij daar een kwalitatieve invulling aan geven.

Hogeschool Gent

Campus Schoonmeersen, Valentin Vaerwyckweg 1

Studenten en koffie gaan hand in hand. De studenten van Hogeschool Gent nemen sinds september 2015 hun pauze in The JAVA Coffee House op campus Schoonmeersen.

Cateringpartner Compass Group verzorgt de uitbating.

Vlaamse Overheid, VAC Antwerpen

Antwerpen, Anna Bijnsgebouw, Lange Kievitstraat 111-113

Ook in het VAC Antwerpen kan je voortaan terecht in een JAVA koffiebar voor een lekkere kop koffie, thee en een snelle hap. De ideale plaats voor een kort overleg of natuurlijk een koffiepauze. Elke werkdag kunnen medewerkers van het VAC in de bar terecht voor versgemalen bonenkoffie, soep, broodjes, slaatjes, wraps en dessertjes. Enkel toegankelijk voor medewerkers van VAC Antwerpen.

Vlaamse Overheid, Boudewijngebouw

Brussel, Boudewijnlaan 30

In het voorportaal van het Boudewijngebouw in Brussel is sinds eind 2015 een JAVA koffiebar. In deze foodcorner met kleine tafels en zetels kan je van 's ochtends tot 's namiddags terecht voor een ontbijt, allerlei broodjes en wraps, verschillende soorten koffie, enzovoort. Dit alles met een hoog take-away gehalte. De koffiebar is zowel voor de meer dan 1000 ambtenaren in het gebouw als voor voorbijgangers vrij toegankelijk.

Vlaamse Overheid, VAC Gent

Gent, Koningin Maria Hendrikaplein 70

In de JAVA Koffiebar van VAC Gent kunnen de medewerkers terecht voor een lekkere kop koffie of thee, broodjes, soep en dessertjes. Later volgen nog warme snacks en vers geperst fruitsap. De bar is elke werkdag open tussen 7.30 uur en 16.30 uur.

Station Brussel-Zuid

Brussel, Avenue Fonsny

Op 15 juni 2017 opende ons achtste JAVA Coffee House in het station van Brussel-Zuid, aan de hoofdingang aan Avenue Fonsny richting centrale gang. Zo geniet je ook onderweg van een lekkere JAVA Koffie. Van warme Cappuccino tot ijskoude Caffe Latte.