Zakelijk gebruik

Voor elke branche het juiste koffieconcept

Op zoek naar professional coffee services? Dan bent u hier op de juiste plaats. Lekkere koffie op het werk of een event, we bieden aangepaste programma's en verregaande mogelijkheden in koffie en toestellen.
 

Contacteer ons

 

of Bel ons +32 16 300 400

 
 
 

Horeca en koffiebars


Heb jij al een unieke koffie voor je zaak, waarmee je je kan onderscheiden?


Samen met je Coffee Advisor vind je vast de koffie-oplossing die perfect past bij jouw concept. Binnen het assortiment dat wij samen met onze partners aanbieden, is er zeker een handig toestel dat beantwoordt aan jouw behoeften.
 

Ontdek het hier

Zorgsector, scholen en overheid


Heb jij al een koffie-oplossing die het werk eenvoudiger maakt?


Je vindt bij JAVA Koffie zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde systemen. Ook stockbeheer en leveringen nemen wij op in de planning. Ook bij een aanbesteding begeleiden we je graag.


Ontdek het hier

Bedrijven en seminariecentra


Heeft jouw team al de ideale balans gevonden tussen productiviteit en betrokkenheid?


Sinds jaren toont onderzoek aan dat informele interacties het engagement en de productiviteit verhogen. Dat maakt dat een koffiebreak een waardevolle investering wordt. Wij helpen je graag bij het kiezen van een koffie-oplossing op maat.


Ontdek het hier

Retail en detailhandel


Wil jij je klanten verrassen met een bijzondere koffie? Neem JAVA Koffie op in je assortiment.


Niet alleen bij de streekproducten heeft JAVA Koffie zijn plaats in het rek veroverd. Ook in het koffierek hebben we onze plaats met hoogkwalitatieve Dessert, Deca, Fairtrade koffies maar ook handige koffiefilters en koffiepads.


Ontdek het hier

Events


Heb jij de juiste koffiebeleving al gevonden voor je gasten?


Of het nu een festival is met koffie in kartonnen bekertjes of een VIP-event met verzorgd porselein, wij helpen je graag. Of ben je op zoek naar full coffee service met een professionele Barista? Dat kan! Contacteer ons voor advies op maat.
 

Ontdek het hier

Onze partners:

partners java koffie