Nergens beter dan THUIS met JAVA Koffie
Drop image here

“Nergens beter dan THUIS” met JAVA Koffie

26 maart 2018 | Blog, Producten

The JAVA Coffee Company lanceert vanaf april een nieuwe actie in de retail in samenwerking met THUIS op één. Voor deze actie ontwikkelden ze het eerste dubbelwandig THUIS-glas, waarvan een lookalike in de reeks gebruikt wordt. Het gaat om een beperkte oplage. Trouwe kijkers van de populaire reeks halen hiermee dus een collectors item in huis.
 

Voor meer dan 1 miljoen kijkers per dag is THUIS op één de vaste afspraak op de buis na de werkdag. Omdat het echt nergens beter is dan bij Frank, Simonne en de andere THUIS-personages, kunnen de fans nu hun kopje koffie uit een dubbelwandig THUIS-glas drinken. The JAVA Coffee Company lanceert in samenwerking met één deze actie in verschillende supermarkten waarbij je dit hebbeding gratis ontvangt bij aankoop van twee JAVA Koffie producten.

 

Stijlvol koffiedrinken

“Zo ’n dubbelwandig glas houdt je koffie goed warm en zorgt ervoor dat jij je handen niet verbrandt. En ze zien er ook nog eens leuk uit!” aldus Kathleen Claes, CEO van The JAVA Coffee Company. De koffiebrander uit Rotselaar werkt samen met THUIS op één sinds 2017.

Een overzicht van alle verkooppunten vind je hier. Deze verkooppunten worden wekelijks geüpdatet. De actie niet in een supermarkt in jouw buurt? Vraag er naar bij de winkelverantwoordelijke!

 

Thuis

Thuis is een Vlaamse soap die al sinds 1995 iedere werkdag wordt uitgezonden op één. De serie is een van de best bekeken feuilletons van Vlaanderen met dagelijks 1 miljoen kijkers. Het is ook één van de langst draaiende soaps.


Opgelet, de actie is niet geldig in de JAVA Shop in Rotselaar.