Video URL:
Currently supported:

Herbeleef OpenBedrijvenDag 2018

12 oktober 2018 | Blog, Updates

Onze job? Mensen blij maken met lekkere koffie! Op zondag 7 oktober 2018 deden we bij The JAVA Coffee Company voor de tweede keer op rij mee aan Open BedrijvenDag. Het bedrijf werd tussen 10u en 17u opengesteld voor het grote publiek. Als Belgisch familiebedrijf streven we al sinds 1935 met veel passie naar het perfecte kopje koffie, elke dag opnieuw. En die passie delen we maar al te graag. 
 

Nieuwigheden om eerste topeditie te overtreffen

“We zetten onze deuren opnieuw open voor een unieke kijk achter de schermen.” vertelt Kathleen Claes, CEO. “We hebben onszelf uitgedaagd om enkele leuke nieuwigheden aan het parcours toe te voegen. Bezoekers ontdekten al proevend het verschil tussen een blend en een origine koffie. Want koffie is niet ‘zomaar koffie’. 

Nog een nieuwtje is de audiogids die je vrijblijvend via je smartphone kon beluisteren doorheen de rondgang. Het parcours is ook uitgebreider dan vorig jaar met een extra lus door het magazijn.” 

Het wachten werd verzacht met een fotobox waar je een leuke herinnering kon vastleggen aan deze dag. Doorheen het parcours kon elke bezoeker ook een quiz invullen. De antwoorden kon je terugvinden op panelen en in videofragmenten. Op het einde kon je een ingevulde quiz inruilen voor een goed gevulde goodiebag! Op het einde van het bezoek kreeg iedereen natuurlijk een kopje JAVA koffie aangeboden.


OpenBedrijvenDag 2018 in cijfers

  • 2.982 nieuwsgierigen bezochten het bedrijf, 
  • 2.609 pakjes koffie werden verkocht in de pop-up shop,
  • 960 bezoekers maakten een blijvende herinnering aan de fotobox,
  • 700 parkeerplaatsen waren ter beschikking in het Wingepark,
  • 74 vrijwilligers hielpen mee, voor en achter de schermen.

 

Bekijk de foto's