Bedrijven en seminariecentra

Bedrijven en seminariecentra

Een meerwaarde in elke werkomgeving

 

Heeft jouw team al de ideale balans gevonden tussen productiviteit en betrokkenheid?

Sinds jaren toont onderzoek aan dat informele interacties het engagement en de productiviteit verhogen. Dat maakt dat een koffiebreak een waardevolle investering wordt.

Bij The JAVA Coffee Company helpen we je graag met het vinden van de juiste koffiemachine voor jouw werkplek. Zo kan iedereen tijdens het werk genieten van een heerlijk kopje koffie!

Een koffietoestel huren of liever aankopen? Beide opties zijn mogelijk.

 

De ultieme barista ervaring op kantoor

 

Geniet ook op kantoor van de barista ervaring. Dankzij de JAVA Capsule System Pro maak je heerlijke warm dranken met een druk op de knop.

Plaats hem in de cafetaria voor een koffiepauze met collega’s, of serveer je klanten een heerlijke koffiebereiding in de vergaderzaal.

Het toestel is ook ideaal voor hotelkamers die net dat beetje meer aanbieden.

De JAVA Capsule System Pro heeft een watereservoir van 3,5 liter, daarmee maak je maar liefst 70 espresso’s per waterreservoir. Of geniet je liever van een warme chocoladedrank of thee?

De barista-ervaring was nog nooit zo toegankelijk!

 
 
Bedrijven en seminariecentra

Eenvoudig online bestellen


Bestel uw koffie en toebehoren makkelijk online in onze webshop. Via Bpost ontvangt u 1 à 2 werkdagen later uw pakket al op het gewenste adres.  Eén of meerdere leveradressen toevoegen? Dat kan!

Betaal meteen via uw vertrouwde bankomgeving of vraag uw betaling nadien aan (enkel voor professionele klanten op aanvraag) en betaal tot 30 dagen na besteldatum.  Facturatie wordt gecentraliseerd. 


 

Uniek aan The JAVA Coffee Company is onze onafhankelijke samenwerking met de beste leveranciers van professionele systemen in de koffiewereld. Onze partners:

 
 
 

Meer weten over JAVA Koffie als partner op kantoor?