Recepten

Frappe Caramel

Lekker verfrissend bij zomerse temperaturen!

  • Neem 60 ml koude melk en voeg 1 ½ lepel Vanilla Frappe poeder toe.
  • Neem de mix en giet het in een blender.
  • Pomp 1 x Caramel siroop in de blender.
  • Voeg ijsblokjes toe.
  • Voeg daarna een dubbele shot Espresso toe in de blender.
  • Blend alles en giet het in een Latte-glas.
  • Maak je heerlijk drankje af met slagroom en Caramel topping.

Matcha Latte

Het felgroene Matchapoeder zit boordevol antioxidanten en werkt verkwikkend en ontspannend. Het is bovendien lekker in allerlei bereidingen, zoals een latte!

  • Neem 1 eetlepel Matcha poeder en mix met Monin Witte Chocoladesaus.
  • Stoom 225 ml melk.
  • Schenk een beetje van de gestoomde melk in het glas met de groene inhoud en meng.
  • Schenk daarna de rest van de gestoomde melk in het glas, werk af met Latte Art naar keuze.
  • Serveer het heerlijke drankje, indien gewenst met een lekkere speltmuffin.

Brownie Cappuccino

Chocolade en koffie: altijd een topper

Zo ga je te werk:

  • Schenk zo 'n 10ml Brownie siroop in een voorverwarmd kopje.
  • Bereid twee Espressoshots (in het kopje).
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Schenk de opgestoomde melk in het kopje. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Voeg de slagroom toe.
  • Werk af met Topping pure chocolade en een brownie, naar keuze doormidden gebroken of als geheel naast het kopje.

Hot Chocolate Caramel Speculoos

Go all the way met warme chocolade, caramel én speculoos

  • Doe 30g caramel-chocoladeschilfers in een voorverwarmd Latte glas.
  • Pomp 2 x Speculoos siroop in het glas.
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Giet de opgestoomde melk in het glas. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Werk af met slagroom en Speculoos crumble.
  • Serveer naar keuze met een Hasseltse Speculoos.

Tiramisu Cappuccino

De klassieker onder desserten... In een kopje

Zo ga je te werk:

  • Schenk zo 'n 10ml Tiramisu siroop in een voorverwarmd kopje.
  • Bereid twee Espressoshots (in het kopje).
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Schenk de opgestoomde melk in het kopje. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Voeg de slagroom toe.
  • Werk af met cacaopoeder en lange vingers.