Recepten

Brownie Cappuccino

Chocolade en koffie: altijd een topper

Zo ga je te werk:

  • Schenk zo 'n 10ml Brownie siroop in een voorverwarmd kopje.
  • Bereid twee Espressoshots (in het kopje).
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Schenk de opgestoomde melk in het kopje. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Voeg de slagroom toe.
  • Werk af met Topping pure chocolade en een brownie, naar keuze doormidden gebroken of als geheel naast het kopje.

Hot Chocolate Caramel Speculoos

Go all the way met warme chocolade, caramel én speculoos

  • Doe 30g caramel-chocoladeschilfers in een voorverwarmd Latte glas.
  • Pomp 2 x Speculoos siroop in het glas.
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Giet de opgestoomde melk in het glas. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Werk af met slagroom en Speculoos crumble.
  • Serveer naar keuze met een Hasseltse Speculoos.

Tiramisu Cappuccino

De klassieker onder desserten... In een kopje

Zo ga je te werk:

  • Schenk zo 'n 10ml Tiramisu siroop in een voorverwarmd kopje.
  • Bereid twee Espressoshots (in het kopje).
  • Vul de melkkan en stoom de melk.
  • Schenk de opgestoomde melk in het kopje. Laat voldoende plaats over voor de slagroom.
  • Voeg de slagroom toe.
  • Werk af met cacaopoeder en lange vingers.