​Horeca en koffiebars

Heb jij al een unieke koffie voor je zaak, waarmee je je kan onderscheiden?

Samen met je Coffee Advisor vind je vast de koffie-oplossing die perfect past bij jouw concept. Binnen het assortiment dat wij samen met onze partners aanbieden, is er zeker een handig toestel dat beantwoordt aan jouw behoeften.

Zorgsector, scholen en overheid

Heb jij al een koffie-oplossing die het werk eenvoudiger maakt?

Je vindt bij JAVA Koffie zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde systemen. Ook stockbeheer en leveringen nemen wij op in de planning. Ook bij een aanbesteding begeleiden we je graag.

Bedrijven en seminariecentra

Heeft jouw team al de ideale balans gevonden tussen productiviteit en betrokkenheid?

Sinds jaren toont onderzoek aan dat informele interacties het engagement en de productiviteit verhogen. Dat maakt dat een koffiebreak een waardevolle investering wordt. Wij helpen je graag bij het kiezen van een koffie-oplossing op maat.

Retail en detailhandel

Wil jij je klanten verrassen met een bijzondere koffie? Neem JAVA Koffie op in je assortiment.

Niet alleen bij de streekproducten heeft JAVA Koffie zijn plaats in het rek veroverd. Ook in het koffierek hebben we onze plaats met hoogkwalitatieve Dessert, Deca, Fairtrade koffies maar ook handige koffiefilters en koffiepads.

Events

Heb jij de juiste koffiebeleving al gevonden voor je gasten?

Of het nu een festival is met koffie in kartonnen bekertjes of een VIP-event met verzorgd porselein, wij helpen je graag. Of ben je op zoek naar full coffee service met een professionele Barista? Dat kan! Contacteer ons voor advies op maat.

Onze partners: