In De Smaaktoerist neemt chefkok Jeroen De Pauw je mee op een culinaire ontdekkingsreis in België. Hij toont je de schoonste plekjes en maakt op het einde van de dag een straffe cocktail met Belgische chocolade, jenever en JAVA Koffie!
​Onze job? Mensen blij maken met lekkere koffie! Op zondag 1 oktober 2017 doen wij, The JAVA Coffee Company, mee aan Open Bedrijvendag. Het bedrijf wordt tussen 10u en 17u opengesteld voor het grote publiek.
In mei 2017 vernieuwde JAVA Koffie het FSSC 22000 certificaat. Food Safety System Certification (FSSC) helpt organisaties bij het samenstellen en continu verbeteren van, de controle en beheer van voedselveiligheid in hun organisatie.
Koffiebrander uit Rotselaar eindigt tweede in finale ‘Klimaatambassadeur 2016’
Op Horeca Expo 2016 maakte Asforcol van de gelegenheid gebruik om de Asforcol Awards uit te reiken. Zo mocht Wim Claes, bestuurder van The JAVA Coffee Company, de Life Time Achievement Award in ontvangst nemen omwille van zijn carrière met JAVA in zowel de koffieproductie als de foodservice.
Kies jij voor onze rijke origine koffie uit Peru of de zoete, evenwichte blend Supreme? Nu verkrijgbaar in de JAVA Shop en Webshop.
Ook morgen willen wij je de beste kwaliteit schenken. Daarom gaan wij vandaag voor een klimaatneutraal kopje JAVA Koffie. Want een veranderend klimaat treft onze koffiebonen bijzonder hard.
Vanaf september 2016 produceren we alle JAVA Koffies klimaatneutraal. Dat betekent dat de klimaateffecten in de koffieketen tot nul zijn teruggebracht. Via reductie of compensatie van emissies in de koffieketen, realiseren we een impact op het milieu én steunen we concrete klimaatprojecten bij koffieboeren in het Zuiden.
​Ons duurzaam engagement werd beloond met een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award 2016 door het Koninklijk Belgisch Comité voor de Distributie.
​Beyers Koffie en The JAVA Coffee Company lanceren samen met Fairtrade Belgium, CO2logic en Gold Standard de eerste klimaatneutrale Fairtrade koffie.