The Java Coffee Company benoemd tot tweede vriendelijkste handelaar van Rotselaar 2017

12 maart 2018
Op donderdag 1 maart 2018 vond de Awarduitreiking van de vriendelijkste handelaar 2017 plaats. Ons geweldige team van de Java Shop werd voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid beloond met een mooie tweede plaats.

Wie al in de JAVA Shop is geweest, weet dat we steeds met een glimlach klaarstaan om te helpen. Voor de Awarduitreiking van de vriendelijkste handelaar van Rotselaar in 2017, georganiseerd door Handelsgids, kreeg elke klant een deelnemersbonnetje van de deelnemende handelaars om te stemmen. De handelaars moesten van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen. Naast een score, mochten klanten ook commentaar, recensies of tips bijvoegen. Bovendien waren er heel wat mooie prijzen te winnen, zoals een iPhone 8 of een reis naar Zuid-Afrika of Cyprus!

Op donderdag 1 maart 2018 vond de Awarduitreiking van de vriendelijkste handelaar 2017 plaats. Ons geweldige team van de Java Shop werd voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid beloond met een mooie tweede plaats. Zij staan namelijk altijd klaar met raad en daad om klanten te helpen en bij te staan in het maken van keuzes. Klanten worden in de Java Shop altijd met veel plezier en met open armen ontvangen door onze geweldige winkelmedewerkers.

Bloemen en Tuindecoratie Mimosa kaapte de 1ste plaats weg. Op de derde en vierde plaats kwamen Bu-V Wijnen bvba en Frituur ’t Chalet’ke.

Kom zeker langs in de JAVA Shop, we ontvangen u met de glimlach en een lekkere kop koffie!

JAVA Shop, Wingepark 20
3110 Rotselaar

Openingsuren:

MA – VR 09.30 – 12.15 en 12.45 – 17.30
ZA 09.00 – 12.30

https://shop.tjcc.be/nl/contact/