Wegwijs in de wereld van koffie

Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van koffie kunnen onze winkelmedewerkers jou perfect wegwijs maken in de zoektocht naar jouw perfecte koffie.

Terwijl je geniet van een heerlijk kopje JAVA Koffie ontdek je ons uitgebreid assortiment. Ben je eerder op zoek naar een zachte koffie, of liever een sterkere smaak? Verkies je gemalen koffie, bonen of capsules? Tijdens een bezoek aan onze JAVA Shop kan je rustig de juiste keuze maken.

Naast koffie hebben we ook een heel assortiment ambachtelijke streekproducten en andere lekkere specialiteiten, koffietoestellen en geschenkmanden op maat.

Voor professionals in Horeca

Ook voor de horecaprofessional hebben we alles voor de perfecte kop koffie. In ons uitgebreid productgamma vind je onder andere afzonderlijk voorverpakte koekjes, suikersticks, melkcups, opschuimmelk, ...

Wenst u uitgebreid advies over een toestel en de koffie die past bij uw noden? Maak een afspraak met de Coffee Advisor van uw regio.

Lekkere koffie op uw evenement

Toestel en porselein huren?

Heb je een toestel nodig voor een eenmalig evenement? Dan kan je in onze shop terecht voor het huren van een toestel. Ook wanneer je op zoek bent naar porselein, bekers, enz. voor een evenement, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden service op maat zodat jouw evenement goed zal verlopen.

Contactgegevens JAVA Shop

The Java Coffee Company

Wingepark 20
3110 Rotselaar

Bereken uw route hier naartoe

Telefoon: +32 16 300 400
E-mailadres: info@tjcc.be

Openingsuren:

Maandag - vrijdag: 9:30 - 12:15 en 12:45 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 13:00

Webshop

Liever koffie online kopen? Dan kan je een bestelling plaatsen via onze webshop!